Translate

Tuesday, February 10, 2015

A sátán gyermekei - Nagy Csaba

                                                           

                                                                 A sátán gyermekei


                                    666 kézjelek akinek van szeme látni fogja az igazságot



                          Jel 13:16-18.Mindenkit arra kényszerít, kicsinyeket és na-
                                       gyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és
                                         rabszolgákat, hogy jelt tegyenek jobb kezükre,
                                                              vagy homlokukra,
                                         hogy senki más ne tudjon vásárolni vagy elad-
                                       ni, csak aki bélyegül viseli a fenevad nevét vagy
                                                              nevének számát.
                                         Ebben áll a bölcsesség próbája. Kinek értelme
                                       van, számítsa ki a fenevad számát! Emberi szám
                                                    az. A száma: hatszázhatvanhat.(666)

Én úgy gondolom a sátának is vannak gyermekei és ezt nyíltan mindenki szeme láttára titkos kézjelek sokaságával kommunikálnak  egymással .Igen a sátán is küldi a maga katonáit de mit teszünk ma főleg a férfiakhoz szolok akik szemet hunynak dolgok felől.És csak dolgoznak dolgoznak de nincs idejük az otthoni feladatokra igaz nekem most jelenleg könnyen beszélek hiszen nem dolgozom.De lesz amikor dolgozom s kevesebb lesz időm írni és gondolkodni.Testvéreim az Úrban ne aludjatok ébresztő kemény harcban nem lazsálhatunk.Fel kell kelned és kitartani imában és jó cselekedetekben elől járni.De mit is jelent ez számodra és számomra.Reggel felkelsz mi az első?Hát ima Istenhez fordulni őszintén kiönteni ami a szívünket nyomja és megáldani a napot és a családot és Őneki felajánlani magadat(JÉZUSNAK) neki tegyen amit jónak lát az életeddel.De mi történik később talán elestünk szerintem ez nap mint nap megesik ekkor kell igazán keresni Jézust.Nem neki van ránk szüksége Hanem fordítva.Ezt jó ha magunkba memorizálunk.Térjünk is vissza az eredeti mondani valóhoz.Mit kell tennem hogy akár én vagy a családom a Világ befolyásától mentes legyen az életem és Jézus vegye át a kormányzást.

1.Minden nap keresni Őt.  Jn 8:31-32.

    Jézus azután így szólt azokhoz a zsidókhoz,
akik hittek benne: „Ha megmaradtok beszédem-
ben, valóban tanítványaim vagytok
és akkor meg fogjátok ismerni az igazságot, és
az igazság szabadokká fog tenni titeket.”

"Ha megmaradtok beszédem-
ben" kiemelném mit is jelent ezen esetben ?

Márk 24:4-15.

Jézus így válaszolt nekik: „Vigyázzatok, hogy
valaki el ne tévelyítsen benneteket!
Mert sokan jönnek majd el az én nevemmel, és
ezt mondják: Én vagyok a Krisztus! És ezzel so-
kakat el fognak tévelyíteni.

Háborúkról, háborús hírekről is kell majd halla-
notok. Vigyázzatok, meg ne riadjatok! Ezeknek
meg kell lenniük, de velük még nem jön el a vég.
Mert nemzet nemzet ellen, és királyság király-
ság ellen fog felkelni, helyenként éhínségek és
földindulások lesznek.

Mindezzel azonban csak kezdődnek a vajúdás
fájdalmai.

Akkor lesz majd, hogy nyomorúságra adnak s
megölnek titeket és az én nevemért az összes
nemzetek gyűlölete ér titeket.

Akkor sokan megbotlanak majd, s tőr fogja
meg őket, egymást árulják majd el, és egymást
gyűlölni fogják.

Sok hamis próféta is támad és sokakat
eltévelyítenek.

Annak következtében, hogy törvényrontással
telik meg a világ, a legtöbb emberben elhidegül a
szeretet.
(Talán itt tudnám ennél a fejezetnél legjobban kiemelni milyen fontos hogy a családon belül a szeretett ami Krisztustól kell származon nap mint nap a gyerekemnek mondani és kimutatni szeretem nagyon sok keresztény család nem teszi nap mint nincs rá idő majd karácsonykor hát nem az a szeretett napja?Ez is megérne egy témát át mazsolázni.Igen sajnos a szeretett ahol kevés vagy nincs ott a gyerekek is másképp viselkednek már nem futnak oda maguktól és nem mondják azt hogy Apa szeretlek..)


De aki végig állhatatos marad, megmenekül.
A királyságnak ezt az örömhírét a nemzetek-
nek tanúságtételül az egész lakott földön hirdetni
fogják, és csak akkor érkezik el a vég.

Ha aztán meglátjátok, hogy a Dániel prófétán
át kijelentett utálatos pusztítás a szent helyen áll –
aki olvassa, értse meg –,(Te megérted?)

"igazság szabadokká fog tenni titeket"


Szimbólumok, amelyek soha nem voltak tiltottak

2014. április 2., 16:44
Illuminátus szimbólumokkal lépten-nyomon találkozhatunk. Alattomosan el vannak rejtve népi kultúrák remekein, megjelennek a médiában, épületeken, műemlékek környékén és még sorolhatnánk. Az illuminátusok a mai kormányok szerves részévé váltak, több-kevesebb sikerrel irányítják a gazdaságot, a médiát, a kommunikáció egész területét, még a szórakoztató iparban is kifejtik ártatlannak tűnő befolyásukat.
A szimbólumok hatásának értelmezéséhez induljunk ki őstörténetünkből. Sajnálatos, ha valaki nem ismeri a turul, a világfa, vagy éppen a tulipán jelentését (a Szent Korona ismeretéről nem is beszélve), az üzenet ettől függetlenül működik. Energiát közvetítenek, tudat alatt egy fajta különös hatást fejtenek ki, amely tovább dolgozik az egyénben. Röviden: az ősi szimbólumok szakrális üzenetet hordoznak, amelyeket akár tudatosan értelmezünk, akár nem, komoly befolyást gyakorolnak mindennapi életünkre.
Folytassuk a sort idegen szimbólumokkal. Mi a probléma az “ártatlan” mandalával, sárkánnyal, mindent látó szemmel, obeliszkekkel, vagy az idegenből származó térrendezéssel? Egyszerű a válasz: ugyanúgy energiát közvetítenek, csak éppen nem a saját üzenetünket hordozzák. Ebből világosan érthető, hogy saját rendszerünket rombolják. Materiális alapokon nyugvó társadalmunkban talán sokan fittyet hánynak a szimbólumok hatására, pedig ezek ereje világot rengető. Azok ismerik leginkább hatását, akik használják.
Fontos tehát kiszűrni az idegen szimbólumokat, amelyek mára körülbástyáztak minket. Talán hihetetlennek tűnik, de ha az alattomosan beépített üzenetet felismerjük, érzelmi reakciót váltott ki, a ránk mért hatás elavulttá válik. (Természetesen a teljes hatástalanítás egyértelműen csak fizikai megsemmisítéssel érhető el.)
1776-ban alakult az a titkos társaság, amely mára a világon már egyáltalán nem titokban fejti ki hatását. Befolyásos, erős tagjai beszivárogtak a társadalom minden rétegébe, hatalmuk összes jelképrendszerét szétszórva, amelyek rendszerint rejtve maradnak a szemek elől. Ezek a szimbólumok nem tiltottak, annak ellenére, hogy hatásuk rendkívül káros társadalmunkra. A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk néhány ismert és kevésbé ismert szimbólumot, amelyek felismerésével sokat tehetünksaját sorsunkért.
illuminatus 1A legtöbb ember számára talán a piramis a legismertebb, amelynek csúcsán az illuminátus csoport elit vezetése áll. A parancsnoki struktúrát követve, a piramis középső részére a különböző társadalmi rétegeket magában foglaló tömegek helyezhetők, érzéketetve azt, hogy mely rétegek állhatnak legalul. Egy más fajta értelmezés szerint az illuminátusokat 13 vérvonal képviseli a hierarchiában.
illuminatus 2Sokan azt hiszik, a mindent látó szem az ősi Egyiptomból származik. A királyi hatalom jelképe azonban ma a sátánizmust szimbolizálja, ez ma az ördög szeme. A sátán követői imádják.
illuminatus 3A látszólag ártalmatlan pentagram sátáni rituálék szimbóluma. A fordított ötszög eredetileg a démonok elleni védelmet szimbolizálta, a szabadkőművesek azonban kisajátították a jelet. (Furcsa, hogy Washingtonban a Pentagon is éppen ötszög alakú.)
illuminatus 4A törött, vagy feje tetejére állított keresztet a hírhedt római császár, Nero használta, ezzel fejezte ki a kereszténység elpusztítására irányuló szándékát. Emellett a katolikusok legtiszteletreméltóbb első pápája, Szent Péter volt történetesen az a személy, aki keresztre feszítése során azt kérte, hogy fejjel lefelé feszítsék meg, mert méltatlannak érezte, hogy ugyanúgy haljon meg, mint Jézus. A szimbólummal ma számos befolyásos személy sírján találkozhatunk, akik tagjai voltak az illuminátus szervezetnek. Fiatalok, gyakran tudattalanul tetováltatják testfelületükre a sátáni jelet.
illuminatus 5Sátáni szám a 666. A sátán démonainak számát jelenti a légióban. Az Újszövetség utolsó része, a Jelenések könyve írja le az utolsó időket, az Armageddont (jelentése döntő csata), melyben a jó és a gonosz összecsap egymással, és Isten kerül ki győztesen a harcból. A Gonoszt „fenevadként”, vadállatként” említi, ő a Sátán, az Antikrisztus. Míg a 7 isteni szám, hiszen az Úr hét nap alatt teremtette a világot. A 777 abszolút tökéletes és a szentháromságot jelképezi, a 6 az ember száma, Isten a hatodik napon teremtette az embert. A 666 is hármasságot fejez ki, ez azonban a tökéletlen, emberi eredetű hármasság, amely soha nem érhet fel a 777 kiválóságához. A gonosz tehát Istentől független, emberi eredetű dolog.
illuminatus 6Ez a kézjel a közéletben igen gyakran megfigyelhető. Az illuminátusok tiszteletadásának jele, amely “egyszerűen csak” annyit jelent: minden rendben van. Gyakran szemük elé teszik az effajta kéz üzenetet, hozzátéve a mindent látó szem üzenetét: “mindent látok, mindent értek”.
obeliszkAz Obeliszk egy monolit fallikus szimbólum. Eredetileg az egyipromi Ra isten hatalmát jelképezte, ma viszont egy helyben állva a bitorló hatalmat szimbolizálja, vagyis minden felett áll, ami körülötte áll és létezik. Napjainkban obeliszkek tömegével találkozhatunk Budapesten, de a világ számos országában, de még Vatikánban is.
illuminatus 8Azt gondoljuk, a bagoly a tudás és bölcsesség jelképe. Ősi időkben a bagoly az alvilág ura volt, de találkozhatunk vele Minerva, mint a bölcsesség istennője kifejezéseként. Az illuminátusok a bagoly szimbólummal igyekeznek kifejezni, hogy ők a bolygó bölcs uralkodói. A világot elárasztott állatfigurákat bizonyára kevesebben hordanák ékszer formájában, ruhák mintázatán, vagy éppen tetoválva, ha tudnák, hogy napjainkban a mágia és az előjelek kifejező eszköze.
illuminatus 9Az égő láng eredetileg a felvilágosodást szimbolizálja, azonban talán kevesen tudják, hogy  a szimbólum maga Lucifer. Nem véletlenül tervezte Frederic Bartholdi a New-yorki Szabadság-szobor kezébe az égő fáklyát. Semiramis pogány istennő a pusztítást, a régi világrend elsöprését és egy új létrehozását szimbolizálja. A fény elhozatala: “illuminate” azt jelenti: “megvilágít”. A szabadkőműves szobrász tehát meghozta a keleti parton a pusztulást. Neves, illuminátusok által meggyilkolt közéleti személyek számukra kijelölt emlékhelyeken örök lángot “élvezhetnek” az idők végezetéig.
illuminatus 10Szórakoztató dolog kézjelekkel kommunikálni, nem mindegy azonban, hogy mit. Ez ugyanis az ördög szarva. Azok az illuminátusok köszöntik egymást ezzel a kézjellel, akik a sátán barátai. Sok politikus és közéleti személyiség int ezzel a kéztartással: “az ördög cimborája vagyok”.
Talán nem véletlen, hogy Budapesten, például a Hősök terén, a hatalmas obeliszk tetején Gábriel Arkangyal őrködik a gonosz felett. Az sem meglepő, hogy egyre több obeliszk tetején tárja szét szárnyait a turul. Népünk nem feltétlenül tudatosan, sokkal inkább ösztöneitől vezérelve védekezik.
hosok_tere





  

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.